Livsinspiratör

 

 

Att se det som är närmast är ibland det svåraste. Därför är det inte allt ovanligt att vi tar några steg bort för att kunna betrakta exempelvis ett konstobjekt i sin helhet, och inte bara i fragment. Detsamma gäller våra liv, som också kan liknas mästerverk vars värde vi ibland har svårt att inse, eftersom vi just befinner oss för nära, för att inte säga mitt i.

 

För att hjälpa mina kunder lyfta upp blicken och ställa sig åt sidan det vanliga och vardagliga anordnar jag inspirationsresor till, enligt mig, jordens mest magiska hörn (sådana finns också i Sverige).

 

Att unna sig en resa till Indien, Kroatien, Island eller även till Stockholms skärgård innebär att ge sig själv några dagar i njutningens tecken. På dessa hänförande vackra ställen blir det helt naturligt att slappna av, lämna allt som stress och press heter bakom sig och bara vara. Meditation för kropp och själ, andningsövningar, olika avslappningstekniker, nyttig mat, mycket skratt och gemenskap är våra sätt att hitta tillbaka till välbefinnande och livslust. Nedan kan du se bilder från våra tidigare inspirationsresor.

 

Information om kommande aktiviteter finns under Aktuellt.

 

Välkommen!

 

 

 

 

 

 

Här kan du titta på några bilder från min resa till Indien.

 

 

 

Bilder från Nyksund Norge